Uusi hallitus, uudet kujeet

Vuosi 2019 alkoi uuden hallituksen pyörittämänä ja saimmekin heti muutaman uuden jäsenen riveihimme.

Uuden hallituksen kunniaksi päätimme myös uudistaa hieman ilmettämme ja järjestimme logokilpailun. Kilpailu oli kaikille avoin ja voittaja päätettiin someäänestyksellä. Voittajaksi nousi melko ylivoimaisesti Joni Tynin tyylikäs logo ja hänelle lähti myös palkinnoksi lahjakortti Real Dealiin!

Kesä tekee tuloaan ja niin myös katutaiteen kannalta se aktiivisin kausi on alkamassa. Kannattaakin pitää silmät ja korvat auki yhdistyksen järjestämien tapahtumien varalta.

Myös yhdistyksen instagram, facebook ja nyt myös wordpress-sivusto on siirtynyt sihteerin käsiin ja näin ollen toiminnasta koetetaan jälleen ilmoitella hieman aktiivisempaan tahtiin. Mikäli yhdistyksen somekanavat eivät ole vielä tuttuja niin käy ihmeessä katsomassa mitä sieltä löytyy:

https://www.instagram.com/oulunkatutaide/

https://www.facebook.com/oulunkatutaide/

Mikäli kiinnostuit toiminnastamme ja haluaisit itsekkin olla osa yhdistystämme, täytä jäsenhakemus ”Liity jäseneksi” -kohdassa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen oulunkatutaide @ gmail.com . Jäsenyys ei maksa mitään ja vastineeksi saat sähköpostiisi ilmoituksia mahdollisista tilaustöistä, tapahtumista sekä tarvittaessa apua ja opastusta omiin projekteihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s