Kutsu: KatuArt -katutaidetyöpaja 5.-6.9.

fb_banner

KatuArt kutsuu nuoria osallistumaan Stas Bagsin vetämään katutaidetyöpajaan Oulussa 5-6.9.2015. Työpajan aikana suunnitellaan ja toteutetaan seinämaalaus Kemintien varrella olevan rautatiesillan alikulkuun. Osallistujiksi otetaan seinämaalauksesta kiinnostuneita suomalaisia ja Suomessa asuvia venäjänkielisiä nuoria.

Työpajan vetäjä Stas Bags on kahdentoista vuoden graffitimaalarin uran jälkeen saavuttanut vankan aseman nykytaiteilijana. Hänenen tuotantonsa koostuu perinteisitä tauluista ja seinämaalauksista, videoista ja installaatosta logo- ja julistesuunnitteluun asti.

Stas Bagsin tuotantoa on nähtävillä  osoitteessa http://milkandvodka.ru

Ilmoittaudu katutaidetyöpajaan tästä.

Tietoa työpajasta

Suomi-Venäjä-Seura tuottaa ja toteuttaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa hankkeen, jossa järjestetään suomalais-venäläisiä katutaidetyöpajoja nuorille. Vetäjänä työpajoissa on venäläisiä taiteilijoita, osallistujina suomalaisia ja Suomessa asuvia venäjänkielisiä nuoria.  Työpajoja pidetään Turussa, Oulussa, Tampereella, Kuopiossa, Imatralla ja Helsingissä.

Hanke on jatkoa Suomi-Venäjä-Seuran vuonna 2013 toteuttamalle YOUTH ARTISTS ON THE STREETS –projektille Helsingissä, Hyvinkäällä ja Turussa. Se sai todella hyvää palautetta. Suomalaisten ja venäläisten nuorten yhteistyö poiki hyviä ystävyyssuhteita ja jopa vierailuja Venäjälle.

Yksi vastaus artikkeliiin “Kutsu: KatuArt -katutaidetyöpaja 5.-6.9.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s