Joukkuekisaa Vectoramassa

Vectorama-pelitapahtuma (http://www.vectorama.info/) järjestetään viikon päästä 5.-8.6.20134 Oulussa. Tapahtumassa järjestetään ensimmäistä kertaa Oulussa Street Art Battle, kun neljä tekijää / tekijätiimiä pääsee ottamaan mittaa toisistaan yleisön suosion saamiseksi.

Maalauskohteena on kaksi konttia, joissa on neljä pitkää 6 x 2,6m seinää ja neljä päätyseinää (2,4 x 2,6m). Battlen teemana ovat (tietysti) tapahtuman mukaan pelit – eli teoksen tulisi jollain tapaa olla tietokonepeleihin liittyvä.
Vectorama tarjoaa perusmaalit ja materiaalit jokaiselle tiimille. Mikäli sinulla tai tiimilläsi on jotain omia välineistöjä tai maaleja, niin voitte käyttää myös niitä. Kontit voi pohjamaalata paikan päällä olevalla pohjamaalilla.
Jos kiinnostuit, toimi näin:
1) Ilmoita itsesi ja/tai tiimisi mukaan sähköpostilla osoitteeseen quuba1@gmail.com
2) Kerro yhteydenotossa nimesi ja ketä tiimiin tulee – muutokset ovat tietysti mahdollisia. Kerro lisäksi lyhyt esittely tiimistäsi ja anna tiimillesi nimi
3) Arvomme ilmoittautuneista keskiviikkona 4.6. mukaan neljä tiimiä varsinaiseen Battleen isoille pinnoille (pitkät sivut). Päätyjen kohdalla katsotaan osallistujien määrän mukaan tuleeko niihin erillinen kisa vai jäävätkö ne avoimiksi maalauspinnoiksi tapahtumaan osallistuville.
4) Jos tiimisi valitaan (saat siitä tiedon keskiviikkona), niin sinulla on aikaa 5.-8.6. välisenä aikana toteuttaa teoksesi tapahtuman aukioloaikana
5) Voittaja päätetään yleisöäänestyksellä paikan päällä sunnuntaina
Teokset kuvataan ja kuvat julkaissaan palkituista kilpailutöistä kesän aikana!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s