Kuuman kesän kunniaksi: ”Sun is Shining”

Sun is Shining toteutettiin Linnansaareen Merikosken siltojen rakenteisiin. Tässä Miikan yhteenvetoa teoksen synnystä ja toteutuksesta.

Idea tekstiin tuli Bob Marleyn kappaleesta Sun Is Shining ja siitä kuinka kesä saa kaupungin elämään.

Pienen sketsailun jälkeen alettiin Tommi Tee:n kanssa telaamaan aliska valkoiseksi Jaskan Starkilta lahjoittamalla vikasävyisellä pohjamaalilla, ja luonnostelemaan teosta.

Sitten jatkettiinkin Maksun kanssa värien ja värittämisen merkeissä, Tommin lähdettyä duuniin. Vähän meinas myös tulla takapakkia ku piilotettiin maalit hiukan huonosti ja joku löys ne.
Mut onneks saatiin sponssi paikalliselta yrittäjältä Timolta Green Explosionista, joka mielellään tuki teosta ja homma jatkui taas.
Sit jatkettiinkin vierailevan tähden Jamon kanssa hommat loppuun hauskassa hengessä ja kaupungin kulttuurirahaston pienen lahjoituksen turvin.
Isot kiitokset kaikille mukana olleille ja tukeneille, sekä taidemuseon virastomestarille ja Setä Samulille liikennemerkkien jne. tuonnista. Eikä Real Deal staffia ja hefe Peffiä sovi unohtaa! Ilman teitä ois maalit joutunu tilaan.  Toki kans P. Parhille koko progiksen vetämisestä! Plus Ballers4Life koristiimille ja koko Alppijääkäri-posselle, ym. tutut ja tuntemattomat matkan varrelta. Isille ja Äitille tietysti isoimmat! Sekä Sero-koiralle hyvästä vahdin pidosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s