Great Success!

Tänään oli yhdyskuntalautakunnan kokous, jossa esiteltiin hankkeen toimintamalli sekä prosessikuvaus, miten se toimii käytännössä kaupungin suuntaan. Esittelyn jälkeen kävimme lyhyen keskustelun, jossa vastailimme joihinkin kysymyksiin esimerkiksi aioituista kustannuksista ja toiminnan yksityiskohdista. Käytännössä monesta asiasta on olemassa vasta suuntaviivat tai ajatus, mutta keskustelu käytiin hyvässä hengessä ja hanketta kehuttiin monisanaisesti. Yhteenvetona hanke sai vihreää valoa.

Voidaan siis todeta, että pohjaselvitykset on nyt tehty ja tänä kesänä meillä on mahdollisuus toteuttaa ensimmäiset teokset Ouluun ja aloittaa jotain uutta ja ennen näkemätöntä. Käytännössä siis voimme toteuttaa alkuun noin kymmenkunta katutaideteosta Oulun keskustan alueelle ja jos sekä kun hommat menevät suunnitellusti, niin katutaidenäyttelyämme voidaan laajentaa todella paljon.

Olen jo suunnitellut seuraavia askeleita, jotka pitävät sisällään taitelijoiden ja teosten toteuttajien haun. Haemme periaatteessa myös uusia kohteita, mihin teoksia halutaan toteutettavan. Eli jos haluat vaikka taloyhtiösi seinään katutaidetta, niin ota yhteyttä. Myös toimintamallia pitää ryhtyä koestamaan ja suunnittelemaan ensimmäisiä toteutuksia. Alustavasti on myös sovittu Doc Loungeen toukokuulle keskustelupaneeli katutaide-aiheen tiimoilta.

Ennen tarkempia suunnitelmia tärkeintä on nyt jatkaa rekrytointityötä – eli jos tunnet teosten toteuttajia tai muuten hankkeesta kiinnostuneita, niin kerro heille tästä ja pyydä ilmoittautumaan mukaan. Sama koskee tietysti myös sinua itseäsi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s